Poljak oteo britansku manekenku pa ju pokušao prodati kao seksualnu robinju

Poljak oteo britansku manekenku pa ju pokušao prodati kao seksualnu robinju

Foto: FaH

JEDNA britanska manekenka je u srpnju oteta i zadržana tjedan dana u Italiji nakon što ju je drogirao jedan Poljak koji ju je pokušao prodati kao seksualnu robinju putem interneta, objavila je policija u subotu.

Lukasz Pawel Herba (30) je optužen za organiziranje otmice, rekao je zamjenik milanskog državnog odvjetnika Paolo Storari.Ubrizgao joj je ketamin kad je došla na lažni foto-session


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Neidentificiranoj dvadesetogodišnjakinji je ubrizgan ketamin kada je došla na lažan foto-session blizu glavnog željezničkog kolodvora u Milanu 11. srpnja.

Otmičar i njegov suradnik su ju skinuli, fotografirali i vezali lisicama te ju prebacili u prtljažnik i odveli u kuću blizu sela Borgial u regiji Pijemont.Vratio ju u Milano nakon neuspjele aukcije


Istražitelji još nisu uspjeli dokazati da je Herba pokušao prodati žrtvu na aukciji na internetu, ili je pokušao iznuditi 300.000 eura u Bitcoinima od manekenkinog agenta i njezine obitelji.

Storari je rekao da se sigurno radi o opasnom muškarcu koji je drogirao žrtvu i u putnom kovčegu ju prebacio u prtljažnik automobila. Herba je 17. srpnja, nakon neuspjele aukcije na koju se nitko nije prijavio, vratio manekenku u Milano i pustio ju blizu britanskog konzulata, nakon čega je uhićen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara