Postavljen prvi koš u sklopu humanitarne akcije "1000 koševa za Hrvatsku"

NA KOŠARKAŠKOM igralištu u Trnskom postavljen je danas prvi koš iz donacije Ožujskog piva sportsko humanitarnoj akciji "1000 koševa za Hrvatsku".

U čast svečanog postavljanja, egzibicijsku košarkašku utakmicu zaigrali su Stojko Vranković, Franjo Arapović, Nikaša Prkačin, Perica Bukić, Zvonimir Bilić i Gordan Giriček protiv sportske ekipe Ožujskog piva.

Predstavnici Zagrebačke pivovare izrazili su zadovoljstvo suradnjom te istaknuli zadovoljstvo činjenicom da je Zagrebačka pivovara prva velika hrvatska tvrtka koja se uključila u ovaj projekt, te se nada da će ovim potaknuti i ostale tvtke na isti korak.

Ožujsko je potvrđeni lider na pivarskom tržištu, ali ovaj put slogan ekipe bit će,"Važno je sudjelovati, a ne pobijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavljanjem prvog koša počela je akcija obnavljanja vanjskih košarkaških igrališta, a Ožujsko će postaviti dvadest koševa u deset gradova diljem Hrvatske.

Pokretači akcije "1000 koševa za Hrvatsku" su Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski olimpijski odbor te proslavljeni sportaši: Danira Nakić Bilić, Stojko Vranković i Franjo Arapović. Nositelj akcije je Hrvatski košarkaški savez, a pokrovitelji Hrvatski olimpijski odbor i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Ožujsko pivo prepoznalo je važnost ove akcije i sudjelovanjem u njoj želi podržati rekreativno bavljenje sportom te na taj način ukazati na važnost sporta i u svakodnevnom životu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara