Potpredsjednica čakovečkog HDZ -a dva puta izbjegla smrt

NA NIKOLINU BABIĆ iz Čakovca, koja je tek mjesec dana potpredsjednica HDZ-a grada Čakovca, te direktorica tvrtke Pana sinoć su tijekom vožnje u automobilu nepoznati počinitelji dva puta pucali.

Metak okrznuo trenirku

Na tu 36-godišnju Čakovčanku, jučer je oko 22 sata dok se vozila automobilom BMW 320, u Ulici Mate Lovraka netko ispalio hitac, koji je razbio staklo na vozačevim vratima, okrznuo desni rukav njezine trenirke i prošao kroz donji dio suvozačevih vrata.

Nakon šoka je nastavila vožnju, a u idućoj ulici, dvadesetak metara od prvog napada, dva metka je u smjeru automobila ispalio i drugi nepoznati napadač.

Jedan je metak pogodio lijevi prednji blatobran, no Nikolina Babić kao ni njezin trogodišnji sin koji se nalazio s njom u vozilu, nije ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smatram to napadom na mene osobno"

Preko svoje odvjetnice Anamarije Slunjski je poslala priopćenje -
"Sinoćnji događaj ne smatram napadom na mene osobno, niti sumnjam da razlozi toga napada imaju bilo kakve veze s mojim privatnim životom, kao ni s poslom koji radim. Iskreno se nadam što skorijem razrješenju policijske istrage koja će Čakovcu vratiti osjećaj sigurnosti"

Također, Babić je u istrazi navodno kazala kako nije primila nikakve prijetnje, dok nema ni dugova, prenosi Večernji list.

Inače, Pana je uspješna tvrtka koja je bavi preradom drva i proizvodnjom namještaja i dio je veće grupe Međimurjeplet, koju vodi njezin otac Alojzije Sobočanec, koji je ujedno i vlasnik napadnutog automobila.

J.M./A.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara