Potpredsjednik Granić otvorio konferenciju "Microsoft e-Government"

GORAN GRANIĆ, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske, otvorio je danas konferenciju "Microsoft eGovernment Day 2003" u Preporodnoj dvorani u Opatičkoj ulici u Zagrebu, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Granić se osvrnuo na protekle tri godine od kada su pokrenute inicijative u cilju razvitka efikasnije državne uprave, podizanja postojećih standarda te osnaživanja koordinacije unutar tijela državne uprave.

Potpredsjednik Vlade je istaknuo značaj postignutih rezultata, no napomenuo je da je potrebno i dalje potrebno težiti poboljšanju sustava kako bi se postigli zadani ciljevi. Granić je najavio skorašnje predstavljanje koncepcije reforme državne uprave čija osnova će se temeljiti upravo na tim načelima.

Davor Majetić, izvršni direktor "Microsofta Hrvatska", je predstavio angažman tvrtke "Microsoft" u projektu "eGovernment" i pri tom je naglasio predanost tvrtke pronalaženju učinkovitih, brzih i direktnih rješenja, stoji u priopćenju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen Mauher, predstojnik Ureda za internetizaciju Vlade, predstavio je projekte i ostvarenja vezana uz "eGovernment" inicijativu. Također je iznio niz informacija vezanih uz računalnu i komunikacijsku mrežu tijela državne uprave, izvedbene projekte i planirane inicijative.

Na konferenciji su također održana izlaganja vezana uz rješenja u tijelima državne uprave u sklopu eGovernment inicijative, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

(Hina) pp ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara