Povjerenstvo za sukob interesa danas će odlučivati o Milanoviću, Kolindi, Reineru, Karamarku...

Povjerenstvo za sukob interesa danas će odlučivati o Milanoviću, Kolindi, Reineru, Karamarku...

Foto: FAH

NA DANAŠNJOJ sjednici Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa donijet će odluke o pokretanju ili nepokretanju postupka u predmetima više hrvatskih dužnosnika.

Tako će odlučivati o Kolindi, tehničkom predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću, tehničkom ministru obrane Anti Kotromanoviću, saborskom zastupniku Tomislavu Karamarku u dva predmeta te o tehničkom ministru zdravstva Siniši Vargi.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na sjednici će također donijeti odluke u predmetima dužnosnika: tehničkog ministra zdravlja Siniše Varge u dva predmeta, tehničkog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Vedrana Mornara, zamjenika ministra zdravlja Marijana Cesarika i načelnice Općine Omišalj Mirele Ahmetović (od 13 do 14 sati).

Također će dati mišljenja u predmetima na zahtjev dužnosnika: predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, te zastupnika u Hrvatskom saboru Roberta Podolnjaka. Povjerenstvo će dati očitovanja u predmetu povjerenika Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Novalje Roberta Badurine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara