Povratak FILE na ski staze u velikom stilu

FILA i Fisi (Talijanski savez zimskih sportova) sklopili su četverogodišnje partnerstvo koje obuhvaća istraživanje i razvoj, nabavu tekstila visoke tehnologije i koordinirane promotivne aktivnosti.

Zimska sezona 2003-2004. obilježit će povratak na zimsku sportsku scenu, partnerstvo koje je bilo uspješno 90-tih godina, kada je talijanski tim noseći FILU trijumfirao na Olimpijskim Igrama u Lillehammeru 1994.god. i vratio se kući s više medalja no ikad prije: 18 ukupno, uključujući 6 zlatnih, 5 srebrnih i 7 brončanih.

Novi FILA - Fisi projekt predstavlja povratak FILA vrijednosti tehnologije, stila, dizajna i osobitog talijanskog entuzijazma na skijaške staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve će se to događati kad reflektori budu usmjereni na Italiju kao domaćina ključnih međunarodnih događanja: Superfinale Svjetskog Ski Kupa u Sestriereu 2004., Svjetsko prvenstvo u Bormiu 2005., Zimska Olimpijada 2006. u Turinu i Univerzijada 2007.godine.

Sukladno dogovoru FILA će razviti i nabaviti odjeću za oko 750 sportaša.

Svaki odjevni predmet biti će dizajniran za specifičan sport (downhill, cross-country, biathlon, bob, toboggan, snowboard and freestyle) kako bi omogućili najbolje moguće uvjete za trening, zagrijavanje i tijekom i nakon samih događaja, u svim atmosferskim uvjetima s naglaskom na tehničke potrebe specifičnih sportova.

Odjeća će biti puštena u prodaju iduću zimu u muškom i ženskom funkcionalnom paketu koji sadrži: jakne, hlače, fleece, microfleece i traku za glavu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara