Povratak njemačkog flat-rate bordela

Tekst: F.M.
Foto: Ilustracija

"PUSSY CLUB", zloglasni flat-rate bordel u Fellbachu blizu Stuttgarta u Njemačkoj je, nakon što ga je zatvorila sanitarna inspekcija, ponovno otvorio svoja vrata posjetiteljima. Klub je promijenio ime i više ne nudi flat-rate uslugu, ali je bez obzira na to na dan ponovnog otvorenja bio krcat.

Bordel se više ne zove "Pussy Club", nego "FKK Safari", otvorili su ga bivši vlasnici, a u ponudi ima 20 djelatnica. Besplatna reklama koju je dobio nakon zatvaranja u lipnju očigledno je upalila.

Pri otvaranju klub krcat

Na otvorenju je ulaz bio slobodan. Već oko podneva jučer klub je bio dupkom pun, oko 100 muškaraca naguralo se unutra.

Praksa flat-rate prostitucije pala je pod oštru kritiku njemačkih političara, koji su u lipnju rekli kako takav vid prostitucije krši dostojanstvo radnica. Nakon velike racije dvadesetak je bordela diljem države zatvoreno, uglavnom zbog sanitarnih razloga.

Nema više flat-rate usluge

"Pussy Club" bio je jedan od bordela koji su morali zatvoriti vrata, službeno zbog nedostatne higijene. Bordel je nudio neograničen seks za cijenu od 70 eura preko dana i 100 eura tijekom noći.

Nakon zatvaranja, bordel je renoviran i preuređen. Više neće imati bazen i jacuzzi, koji su navedeni kao glavni sanitarni problemi.

Više nema ni flat-rate usluge, sada ulaz stoji 30, a sat vremena seksa 100 eura. No, i u ovom se slučaju pokazalo kako nema loše reklama pa je pojavljivanje u medijima privuklo velik broj budućih klijenata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara