Izgorio gumenjak u lučici Zenta, policiji ništa ne upućuje na kazneno djelo

Izgorio gumenjak u lučici Zenta, policiji ništa ne upućuje na kazneno djelo

Foto: Index

OPET požar u lučici Zenta. Jutros oko 4.40 sati splitski vatrogasci dobili su dojavu da gori gliser izvučen na obalu. Intervenciju su okončali u 5.40 sati, požar je gasilo 10 vatrogasaca sa tri vozila.

Vatrogasci kažu da štete ima, ali ozlijeđenih nema, što je najvažnije. Osim gumenjaka koji je u cijelosti izgorio, vatra je oštetila i jednu pasaru koja se nalazila u blizini.

Informaciju o požaru u lučici dobio je i tajnik PŠD Zenta Vlado Bužančić. Nije u Splitu pa nema više podataka. Koliko je on čuo, izgorio je gumenjak. Ne zna što ga je zapalilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je nakon prvih nalaza očevida zaključila kako zasad ništa ne upućuje da se radi o kaznenom djelu, tj. potpali, namjernoj ili nehajnoj.

Raketa već napravila štetu veću od 2,5 milijuna kuna

U Zenti je već gorjelo prije koju godinu kada su dvojica mladića ispalili raketu koju su ukrali na brodu Igora Tudora. Planula su tri broda, a napravljena je šteta veća od dva i pol milijuna kuna.

PŠD Zenta vodio je inače do 2010. godine nitko drugi do donedavni glavni državni odvjetnik Mladen Bajić. Društvu je prije godinu i pol istekla koncesija za sportsku lučicu, a do danas taj "tehnički" problem nije riješen. Prije mjesec dana u Zenti je došlo do veće gužve, jer tajnik Bužančić u prostorije nije htio pustiti članove kluba jedriličara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara