Poziv HP-a za izradu programa prigodnih poštanskih maraka za 2004. i 2005.

HRVATSKA pošta izvijestila je danas da priprema Program izdavanja prigodnih poštanskih maraka za 2004. i 2005. te je pozvala institucije s područja znanosti, kulture, obrazovanja, sporta, tijela uprave, javne službe, vjerske i druge organizacije te uduženja građana i pojedince da im pošalju prijedloge tema koje bi došle u obzir za izradu Programa.

Hrvatske pošte ističu da bi u 2004. i 2005. željele obilježiti, osim redovnih tema i serija: Europa, Hrvatska flora i fauna, Kule i utvrde, Božić, Dan marke i Hrvatska moderna umjetnost, još i značajne obljetnice (zaokružene na sto, dvjesto i više godina) osoba i događaja iz hrvatske povijesti, kulture, znanosti, gospodarstva, sporta, a koje se navršavaju u 2004. i 2005. Osim toga, prigodnim se poštanskim markama žele obilježiti i značajni događaji u zemlji i inozemstvu planirani tijekom te dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijedlozi se, priopćeno je, mogu do 10. ožujka dostaviti Povjerenstvu za izbor motiva, likovnih i grafičkih rješenja poštanskih maraka i vrijednosnica Hrvatskih pošta u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara