Precision 390 - nova Dellova radna stanica

Precision 390 - nova Dellova radna stanica

DELL je modelom Precision 390 proširio ponudu radnih stanica koje postavljaju nove standarde kada se radi o isporuci performansi, nadogradivosti i vrijednosti uloženog u jednom paketu, sposobnom za upravljanje najzahtjevnijim aplikacijama.

Glavne značajke nove radne stanice su podržavanje OpenGL grafičkog sučelja za upravljanje fotografijama visoke rezolucije te korištenje inovativnih dvojezgrenih Intel Core 2 Duo i Extreme procesora za poboljšane performanse cijelog niza 3-D aplikacija, od igara do sustava za dizajn. S novom i učinkovitijom mikro arhitekturom,  u mogućnosti je postići do 63 posto bolje računalne performanse, do 56 posto bolje performanse aplikacija te 88 posto bolje performanse tijekom manipulacije animacijom, montaže video materijala ili korištenja CAD (computer-aided-design) aplikacija.

Dell Precision 390 odlikuje unaprijeđeno kućište s mogućnošću jednostavnog korištenja. Primjerice, korisnici sami mogu napraviti laku izmjenu između desktop i tower kućišta. Kućište posjeduje i mogućnost ugradnje i u ormar, što ga čini spremnim za korištenje u većim, mrežnim sustavima.Veći otvori za ulaz zraka na prednjoj stranici, kao i termalni senzor koji radi u realnom vremenu, unaprijeđuju učinkovitost sustava ventilacije. Termalni senzor povećava učinkovitost aktivnih hladnjaka, što rezultira smanjenjem buke u u prosjeku od 20 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene osnovnog Dell Precision 390 modela kreću se od oko 6000 kuna bez PDV-a.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara