predsjednica hns-a boravila u ROVINJu te najavila nove poteze stranke

Predsjednica Hrvatske narodne stranke (HNS) Vesna Pusić najavila je danas na konferenciji za novinstvo u Rovinju nove poteze svoje stranke. L

Dodala je da je "HNS za razvoj modela ujednačenog razvoja Hrvatske" budući da, kako je rekla, "neke sredine imaju tisuću, a druge 15 tisuća kuna bruto društvenog proizvoda, što ne zadovoljava jer ne omogućuje jednake izglede svim građanima".

Vesna Pusić napomenula je da će HNS, "prema modelu, odnosno uzoru na projekte u prošlom sazivu Vlade, aktivirati proces definiranja malih i srednjih projekata, za pokretanje razvoja regija i ujednačavanja razvoja".

Predsjednica HNS-a boravila je danas u Rovinju, gdje je održala prvi od najavljenih sastanaka sa stranačkim vodstvima HNS-a u županijama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o stanju u HNS-u Istarske županije istaknula je da je broj članova stranke u toj županiji u posljednje dvije godine udvostručen, te da se na nedavnim parlamentarnim izborima povećala potpora birača toj stranci, poglavito u Puli i u Buzetu.

"Smatram da je to samo prvi korak, jer HNS ima puno veće zadaće i prostor za djelovanje", zaključila je Pusić, čija je stranka na prošlim parlamentarnim izborima u Istri osvojila 7,1 posto glasova.

(Hina) dspo sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara