Predsjednik HND-a: Ispao sam velika budala zbog Severine

Predsjednik HND-a: Ispao sam velika budala zbog Severine

U PRVOJ emisiji novog HTV-ovog talk showa "Piramida" predsjednik HNS-a Dragutin Lučić je, komentirajući tužbu Severine protiv Indexa, ustvrdio da je po izbijanju afere "ispao velika budala", jer je reagirao zbog kršenja Severinine privatnosti, a ona sada tvrdi da se radi o autorskom djelu, dakle nečem što je, kaže logika, namijenjeno objavljivanju.

Odmah po objavljivanju vijesti o postojanju Severinine snimke Lučić je burno reagirao, zaključivši da bi novinari i urednici Indexa zbog svog čina trebali "završiti iza rešetaka" jer "objava fotografija predstavlja kršenje zakona i jedan od najtežih oblika kršenja profesionalnih načela i etike."

Podsjećamo, samo desetak nakon izbijanja afere sa Severininim video uratkom Lučić je sudjelovao u HTV-ovoj emisiji Forum, gdje je priznao da je pretjerao u prvoj reakciji, te se nakon emisije ispričao Matiji Babiću, autoru Indexa.

U prvoj epizodi "Piramide", novog talk showa HTV-a, Lučić je priznao da njegov napad na Index bio glupost.

"Ja sam tada reagirao zbog kršenja privatnosti, da bi se sada ispostavilo da se radi o autorskom djelu, pa sam zbog toga ispao velika budala." – kazao je predsjednik HND-a.

U showu "Piramida" tužbu Severine protiv Indexa komentirali su i pjevačica Sandra Bagarić, kao i ministar Dragan Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bagarića je odmah istaknula kako osobno poznaje Severinu, pa kazala kako joj je žao što je to morala proživjeti.

"Mislim da je ova tužba njoj velika antireklama, ona je velika zvijezda i takva reklama joj ne treba. Pustite ženu na miru." – kazala je vidno emotivna pjevačica.

Na pitanje Željke Ogreste gostima bi li, da su na Severininom mjestu, povukli tužbu protiv Indexa, Primorac i Lučić odgovorili su diplomatski, kazavši kako je to njezina stvar. Sandra Bagarić je pak ustvrdila da "treba istjerati pravdu, jer to je ukradeno".

Činjenica da Index nije niti ukrao niti objavio snimku Severininoj prijateljici očito ne znači baš previše.

U talk showu "Piramida" gledatelji ocjenjuju svaki komentar natjecatelja, a zanimljivo je da je Sandrino viđenje slučaja Severina zaslužilo puno lošije ocjene gledatelja nego njezini odgovori na prethodna pitanja o aktualnim događajima.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara