Predsjednik Mesić darivao djecu

PREDSJEDNIK države Stjepan Mesić danas je u Vili Weiss za djecu Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici i Centra za radnu terapiju i rehabilitaciju "Stančić" u Dugom Selu organizirao prikazivanje predstave "Pričam ti priču", a darove im je uručio Djed Mraz.

Djecu su pozdravili glumci Tarik Filipović i Rene Bitorajac, a nakon njih nastupio je mađioničar Luka Vidović.

U predstavi "Pričam ti priču", koju su izveli glumci Dječjeg kazališta "Smješko", ispričane su i izvedene dvije poznate dječje priče - "Ivica i Marica" i "Snjeguljica i sedam putuljaka". Na kraju predstave glumci su otpjevali poruku - od kada je svijeta bilo je to da sve se dijeli na dobro i zlo. Nakon predstave djeci se u društvu Predsjednika pridružio Djed Mraz.

Predsjednik, Djed Mraz i glumci uručili su prigodne paketiće za 29 djece velikogoričkog Centra za odgoj i obrazovanje te za 21 dijete Centra za radnu terapiju i rehabilitaciju "Stančić".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Mesić djecu je nakon toga u Vili Weis počastio kolačima i sokovima te se s njima fotografirao.

Na svečanosti pod nazivom "Dan dječje radosti" u Vili Weis nazočile su ravnateljice tih dvaju centara za djecu i kazališta "Smješka", pomoćnik ministra rada i socijalne skrbi Nino Žganec te predstavnici Kraša, Francka, Croatia baterija i gradske Turističke zajednice.

(Hina) bma mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara