Predsjednik Mesić primo izaslanstvo ne "Krško"

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Uprave Nuklearne elektrane "Krško", koje ga je izvijestilo da razdoblje od godine dana od potpisivanja sporazuma karakteriziraju dobra suradnja i povjerenje u Upravu, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika.

Po standardima međunarodnih institucija nuklearka "Krško" spada u gornju četvrtinu nuklearki, istaknulo je izaslanstvo, koje je naglasili kako u NE "Krško" prevladava racionalni paritet u pogledu poslovanja i kadrovskih odluka.

Predsjednik je Mesić naglasio važnost te nuklearke koja pokriva 17 posto električne energije u Hrvatskoj te istaknuo važnost takvog kostruktivnog pristupa što stvara pozitivno ozračje za rješavanje i ostalih otvorenih pitanja između Hrvatske i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uz predsjednika Mesića primanju je bio nazočan Davor Božinović, predstojnik Ureda predsjednika RH.

U izaslanstvu NE "Krško" bili su Stane Rožman, predsjednik Uprave, Vladimir Jelavić, član Uprave s hrvatske strane, Vinko Jureša, šef kadrovske službe, Zoran Heruc, direktor komercijale, Josip Brčec, direktor kontrole kvalitete, Rudi Mlinarič, direktor financija, Martin Novšak, direktor inžinjeringa te Ivan Špiler, direktor administracije.

(Hina) pp/xmc ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara