Predstavljen SAP All-in-One ERP za male i srednje tvrtke

SAP je kreirao rješenje po principu ključ u ruke, a hrvatski tim u suradnji sa partnerom GBS-IT rješenje je u potpunosti lokalizirao i prilagodio hrvatskim zakonima i propisima – SAP All-in-One ERP.

Rješenje sadrži najvažnije funkcionalnosti potrebne svakoj tvrtki, kao npr. financijsko računovodstvo, upravljačko računovodstvo, prodaja i distribucija, nabava, skladištenje i logistika, upravljanje ljudskim kapitalom te upravljanje kvalitetom. Proces implementacije prilagođen je potrebama manjih i srednjih tvrtki, a vrijeme njegove implementacije te je znatno skraćeno.

U SAP-u su uvjereni kako će ulaganje u prvoklasna poslovna rješenja uz sigurnost ostvarenja zadanih rokova i investicije, te kontinuiranu podršku lokalnih partnera prepoznati većina manjih i srednjih tvrtki.

"SAP-ov cilj uvijek je ostvarivanje poslovnog uspjeha, a s ovakvim prvoklasnim rješenjem, uvjereni smo kako će manje i srednje tvrtke prepoznati isplativost u njegovo investiranje. Brza i kvalitetna implementacija, gotovi alati za podršku poslovnim procesima, niski troškovi, kratko vrijeme implementacije i lokalna podrška dobri su razlozi za odabir SAP All-in-One rješenja" - rekao je Igor Dropulić, direktor SAP d.o.o..

Posebnost rješenja je maksimalna prilagodljivost postojećoj informatičkoj infrastrukturi, te mogućnost nadogradnje osnovnog paketa sa specifičnim industrijskim rješenjima SAP-ovih partnera i kao takva maksimalno prilagođena potrebama manjih i srednjih tvrtki. Naime, trenutna mreža certificiranih partnera: b4b, Dialog, Digera, Enel, GBS-IT, G2R, ICE, Megatrend, S&T Hermes Plus, Siemens, Times Computers te TIS OIS, spremna je za pružanje stručne podrške i implementacije za cijelu Republiku Hrvatsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara