Predstavljena lista HDZ-a za dubrovačko Gradsko vijeće

POD SLOGANOM "Nastavimo zajedno" danas je u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku predstavljena lista HDZa za Gradsko vijeće.

Tom prigodom predstavljena je i brošura "Abeceda našega grada" u kojoj je prikazano koliko je toga ostvareno u razvoju Dubrovnika u protekle tri godine pod vodstvom HDZ-a, te projekti koji se namjeravaju uskoro realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljajući program, nositeljica liste i kandidatkinja za gradonačelnicu Dubravka Šuica ustvrdila je kako Dubrovnik treba biti političko i gospodarsko središte južne Hrvatske, te najpoznatije turističko odredište.

Istaknula je da je nužno promijeniti naslijeđene gospodarske strukture, poticati promjenu turističke ponude oblikovanjem novoga turističkog proizvoda, poduprijeti izgradnju jadransko-jonske autoceste, izgraditi terminal za putnički promet u Luci Gružu i izgraditi brzu cestu od Zračne luke Čilipa do Dubrovnika.

"Svi ti projekti nisu projekti jednoga mandata, nego projekti budućnosti, a dvije ključne stvari koje želimo realizirati jesu svakoj dubrovačkoj obitelji stan i svakom građaninu radno mjesto", dodala je Dubravka Šuica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara