Predstavljeni tv spotovi HRT-ove kampanje "Trajni nalog"

HRVATSKA radiotelevizija (HRT) predstavila je danas video spotove kojima se od prošlog tjedna na malim ekranima potiče građane na plaćanje radiotelevizijske pretplate putem trajnih naloga u bankama.

U okviru promidžbene kampanje ´Trajni nalog´ snimljena su četiri spota, koje je režirao Dalibor Matanić, autor uspjelih filmova ´Blagajnica hoće ići na more´ i ´Fine mrtve djevojke´.

Glavnu ulogu u spotovima, inkasatora Bobija, glumi veteran hrvatskog glumišta Josip Bobi Marotti, dok ostale uloge tumače Frano Domitrović, Katarina Šulekić i Olga Pivac.

´Osim poticanja na plaćanje pretplate putem trajnih naloga, HRT promidžbenom kampanjom želi u lijepom sjećanju ostaviti brojne inkasatore koji su godinama po kućama naplaćivali pretplatu´, kazao je ravnatelj HRT-a Mirko Galić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Napomenuo je kako to ne znači da inkasatori više neće biti potrebni jer se ne očekuje da će se svi gledatelji prebaciti na plaćanje putem naloga.

Uz poticanje plaćanja pretplate, HRT spotovima najavljuje i nagradnu igru za gledatelje koji pretplatu plaćaju trajnim nalogom, kazao je glasnogovornik HRT-a Krešimir Macan.

Nagradna će igra trajati od sredine veljače do 15. svibnja, odnosno Dana HRT-a, a ukupni fond nagrada je veći od milijun kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara