Preminuli Talijan je prije par dana poslao poruku prijatelju: "Ovdje je raj..."

Preminuli Talijan je prije par dana poslao poruku prijatelju: "Ovdje je raj..."
Foto: Facebook

57-GODIŠNJI talijanski menadžer Eugenio Vinci jučer ujutro pronađen je mrtav na brodu kod Hvara. Prema pisanju talijanskih medija, Vinciju je naglo pozlilo u WC-u broda, nakon čega je pao i udario glavom o zid. 

Preminuo je prije dolaska hitne, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na Odjel pedijatrije splitske bolnice, gdje se i dalje bore za život. Helikopter se kasnije vratio po još tri osobe koje su se osjećale loše te ih prebacio na Odjel zarazne bolesti splitske bolnice.

Obdukcijom je utvrđeno da je Eugenio Vinci umro od trovanja ugljikovim monoksidom.

Eugenio Vinci bio je generalni direktor talijanske modne marke Pop 84. Bio je oženjen za Manuelu Fiasconaro s kojom je imao sina. Bivši senator Bruno Mancuso, koji se također nalazio na brodu, za talijanske je medije ispričao što se događalo na brodu.

"Nakon jela svi smo se osjećali loše, možda od plinova na brodu ili trovanja hranom. Ne znamo što se dogodilo, samo nam je odjednom svima pozlilo. Neki od nas su se ubrzo oporavili, no, nažalost, moj prijatelj Eugenio je izgubio svijest i udario glavom. Dvoje djece je u vrlo teškom stanju, u bolnici su i nadamo se da će se oporaviti i da će uzrok trovanja biti utvrđen nakon obdukcije. Zbunjeni smo, trebali smo uživati u odmoru, no on se pretvorio u tragediju", kazao je.

Prijatelju prije nekoliko dana poslao poruku: "Ovdje je raj..."

Paolo Di Laura Frattura, bivši predsjednik regije Molise i Eugenijev prijatelj, za talijanske medije je kazao kako mu je tragično preminuli muškarac prije samo nekoliko dana poslao poruku.

"Napisao mi je - ovdje je pravi raj, ti si jedini koji još uvijek radi. Bio je toliko sretan. Šokiran sam, ne mogu vjerovati da ga više nema", kazao je Frattura.

Portal 98zero piše da je Vinci bio veliki ljubitelj mora, posjedovao je brod, obožavao je životinje i imao zarazan osmijeh. Portal također piše da je Eugenio bio omiljen u društvu i da su ga svi voljeli.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara