Prijave za "Festival prvih" do 15. rujna

PRIJAVE umjetnika za sudjelovanje na Festivalu prvih, koji će se održati u sklopu 1. Zagreb Film Festivala (ZFF), traju do 15. rujna.

Festival prvih je smotra dostignuća stvaratelja različitih umjetničkih područja i radoznalosti, a održava se kao sastavni dio ZFF-a, od 7. do 11. listopada u prostorima SC-a u Zagrebu, izvijestio je "Propeler film", organizator Festivala.

Na Festival se pozivaju umjetnici svih umjetničkih izričaja (od likovnosti i glazbe do književnosti i kazališta), s radovima o "reklamokraciji" (uređenju u kojem vladaju mediji). Najbolji debitant bit će nagrađen s dvije tisuće eura.

Mogu se prijaviti umjetnici bez obzira na starosnu dob, a jedini je uvjet da debitiraju u kategoriji za koju se prijavljuju.

Prijave se šalju na infoŽzagrebfilmfestival ili na adresu ZFF-a, Zvonimirova 54 (Zagreb). Uz osobne podatke, u prijavi mora stajati opis i tehnička lista projekta te trajanje izvedbe.

Konačni program Zagreb Film Festivala, koji bi se trebao održavati od 14 sati do dva ujutro, bit će objavljen polovicom rujna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara