PRILIKA: Uzmite 50€ i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

PRILIKA: Uzmite 50€ i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Foto: Press

OD POČETKA godine do danas, dionice Facebooka porasle su nevjerojatnih 30%, dok su dionice Microsofta, samo u posljednjih mjesec dana, porasle oko 3%.

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka i Microsofta.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje
.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama postaviti podvodni internet kabel  ispod Atlantskog oceana. Kabel će se protezati od Sjeverne Virginije u SAD-u, do Bilbaa u Španjolskoj, a potom i do mrežnih čvorišta u Europi i Africi.

6,600 km dugačak MAREA kabel, imat će najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika. Sastojat će se od osam parova vlakana i imat će inicijalno projektiran  kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacija širom svijeta. Novi MAREA kabel će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika po pitanju veće brzine protoka informacija te pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima dužnosnika obje tvrtke, ovo partnerstvo bi trebalo ubrzati razvoj sljedeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje tvrtke održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Micrisoft upravlja snažnim paketima online usluga, kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?