Prilika za mlade: Coca Cola traži pripravnike, natječaj otvoren do 14. prosinca

Prilika za mlade: Coca Cola traži pripravnike, natječaj otvoren do 14. prosinca

 Foto: Shutterstock

COCA-COLA HBC Hrvatska pokrenula je novi pripravnički program Uči, zalaži se, iskaži se! otvarajući mladim, fakultetski obrazovanim osobama priliku za zapošljavanje u području marketinga, financija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima, priopćeno je iz Coca-Cole.

"Cilj je našega jednogodišnjeg pripravničkog programa privlačenje i razvoj mladih talenata koji će postati dio našega uspješnog tima. Otvaramo mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih tvrtki. Na taj način želimo pridonijeti većoj zaposlenosti mladih ljudi te ih upozoriti na važnost stalnoga usvajanja novih znanja jer učenje nikako ne prestaje izlaskom s fakulteta. Također ih želimo upozoriti na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere. Nedostatak mobilnosti radne snage jedan je od problema koji ograničava mogućnosti razvoja hrvatskoga gospodarstva”, izjavila je glavna direktorica Maria Anargyrou-Nikolić.

Natječaj za ulazak u Coca-Colin pripravnički program otvoren je do 14. prosinca 2015., a odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore nakon kojih im se otvara mogućnost za ulazak u tvrtkin program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere. Pripravnici će zadatke obavljati unutar timova zaduženih za poslovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, navode iz Coca-Cole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara