Pripita maloljetna učenica traktorom "orala" po parkiralištu diska

MALOLJETNA M. M. iz Botova potrudila se začiniti svoju noćni izlazak na doista neobičan način. 17-godišnja učenica, nakon što je je noć provela u društvu s prijateljima i bocom, odlučila je sjesti za upravljač traktora i malo se provozati po parkiralištu diskokluba Valentino u Peternacu.

M. M. je ušla u traktor u kojemu je nemarni vlasnik traktora, 57-godišnji F.K. ostavio ključ, a s njom je bio i njezin 21-godišnji prijatelj M. M iz Radeljeva Sela. Djevojka je nakon toga pokrenula traktor, a njezin se prijatelj klatio na lijevoj strani kabine.

Vožnja, uvjetno rečeno, nije dugo trajala, međutim, nastala šteta zbrajat će se u tisućama kuna. M. M. je u nekoliko minuta vožnje traktora na koji je bio zakačen plug za oranje, uspjela oštetiti 4 automobila, a njezin stariji prijatelj je za vrijeme "oranja", zbog udarca u automobil, pao na asfalt i lakše se ozlijedio.

Nakon vožnje, policija je utvrdila da je djevojka imala 0,31 promila alkohola u krvi, a protiv nje i neodgovornog vlasnika traktora, Prekršajnom sudu u Koprivnici podnesena  je prekršajna prijava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara