Pripita maloljetna učenica traktorom "orala" po parkiralištu diska

Pripita maloljetna učenica traktorom "orala" po parkiralištu diska

MALOLJETNA M. M. iz Botova potrudila se začiniti svoju noćni izlazak na doista neobičan način. 17-godišnja učenica, nakon što je je noć provela u društvu s prijateljima i bocom, odlučila je sjesti za upravljač traktora i malo se provozati po parkiralištu diskokluba Valentino u Peternacu.

M. M. je ušla u traktor u kojemu je nemarni vlasnik traktora, 57-godišnji F.K. ostavio ključ, a s njom je bio i njezin 21-godišnji prijatelj M. M iz Radeljeva Sela. Djevojka je nakon toga pokrenula traktor, a njezin se prijatelj klatio na lijevoj strani kabine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vožnja, uvjetno rečeno, nije dugo trajala, međutim, nastala šteta zbrajat će se u tisućama kuna. M. M. je u nekoliko minuta vožnje traktora na koji je bio zakačen plug za oranje, uspjela oštetiti 4 automobila, a njezin stariji prijatelj je za vrijeme "oranja", zbog udarca u automobil, pao na asfalt i lakše se ozlijedio.

Nakon vožnje, policija je utvrdila da je djevojka imala 0,31 promila alkohola u krvi, a protiv nje i neodgovornog vlasnika traktora, Prekršajnom sudu u Koprivnici podnesena  je prekršajna prijava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara