Produkcijska kuća "Phenomena" predstavila zabavno humorističnu seriju "Pred zid"

PRODUKCIJSKA kuća "Phenomena" predstavila je danas u Kulturnom centru Centra Kaptol (KCCK) prvu epizodu zabavno humoristične serije "Pred zid" scenarista i redatelja Željka Senečića.

Po riječima producenta "Phenomene" Seada Alića riječ je o zabavno humorističnom serijalu na tragu crne komedije koji ta produkcijska kuća namjerava ponuditi svim televizijama u Hrvatskoj, a serijal obrađuje temu sudstva u Hrvatskoj.

U seriji glume Božidar Orešković, Đuro Utješanović, Drago Utješanović, Dušan Gojić, Jagoda Kaloper, Nada Gačešić Livaković, Dora Lipovčan i Enes Vejzović.

Svih sedam do sada snimljenih epizoda snimljeno je u Zagrebu, a u pripremi je ukupno 25 epizoda, no akop serijal bude dobro primljen Alić najavljuje i mogućnost snimanja više epizoda.

Sve će kako kaže Alić ovisiti o mogućim narudžbama televizija koje budu zainteresirane za taj serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svaka epizoda traje trideset minuta, a Alić drži da je riječ o serijalu koji kako je rekao "miriše srednjoeuropski".

Alić je rekao i kako im novi Zakon koji traži šezdeset posto domaćeg programa u udarnom dijelu programa, ide na ruku.

Svaka epizoda obrađuje dva sudska slučaja i to jedan teški slučaj koji završava oslobađajućom presudom i jedan blagi slučaj na kojem se lome koplja, dodao je Alić.

"Phenomena" je trinaestak godina stara produkcijska kuća na hrvatskom tržištu i do sada je snimala kulturne i dokumentarne emisije, a ovo je prva igrana serija te produkcijske kuće, podsjetio je Alić.

Napomenuo je i kako je 2000. Hrvatski oglasni zbor toj kući dodijelio nagradu za promicanje kulture.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara