Prometna u Dubrovniku: 19-godišnji malonogometaš umro je zbog zastoja srca?

Prometna u Dubrovniku: 19-godišnji malonogometaš umro je zbog zastoja srca?
Foto: MNK Square

MLADI malonogometaš, 19-godišnji Andro Zarač, umro je noćas pri povratku s turnira na Kantafigu. Kako je objavila policija, on je stradao u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je upravljao mopedom krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik, dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci.

Iz policije su naveli kako je uslijed zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena. Oboje su nosili zaštitne kacige, rekli su iz policije.

Uzrok je zastoj srca?

No, kako je objavio lokalni dulist.hr, čini se da je do nesreće došlo zbog zastoja srca.

"Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor, nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca", rekao je predsjednik kluba MNK Square Željko Raguž.

Liječnici su mladića pokušali reanimirati, ali, nažalost, nisu uspjeli.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U-19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom, objavio je dulist.hr

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara