Prometni zastoj u koprivničko-križevačkoj županiji

U KOPRIVNICU tijekom prijepodneva zbog vremenskih prilika nije stigao ni jedan putnički vlak iz smjera Zagreba, doznaje se od dežurnog prometnika željezničke postaje u Koprivnici.

Tako do 11 sati nije stigla ´Venecija´, vlak za Budimpeštu, koji je trebao doći u 6,49 sati, brzi vlak za Osijek koji je trebao doći u 7,23 sati, kao ni putnički vlakovi iz smjera Zagreba koji su trebali doći u 7,15 i 8,52 sati.

Putnički vlakovi iz Koprivnice za Varaždin u 9 sati i Viroviticu u 11,10 sati bili su redoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brzi vlakovi kasne u svim smjerovima, pa i na međunarodnom prema Mađarskoj. Najveći su problemi na skretnicama jer ih vjetar ubrzo nakon čišćenja zamete novim snijegom, pa posao kreće iz početka.

Prema obavijestima s koprivničkog Autobusnog kolodvora svi autobusi iz Koprivnice kreću na vrijeme, ali autobus iz Vukovara preko Varaždina kasnio je sat i pol, iz Đurđevca skoro toliko, a iz Zagreba oko 30 minuta. Najveći je problem na tom smjeru, kažu u Čazmatransu, uspon kod Sokolovca gdje je promet zapriječio kamion.

Unatoč stalnom čišćenju, na svim cestama na području Koprivničko-križevačke županije otežano se prometuje zbog vjetra koji stalno nanosi snijeg.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara