Pronađena je nestala Barbara

Pronađena je nestala Barbara

Foto: Nestali.hr

PRONAĐENA je nestala 13-godišnja djevojčica živa i zdrava na području Policijske uprave Karlovac, potvrdila je policija za Index. Provodi se istraga je li kuću napustila dragovoljno ili je bila oteta. Kako je riječ o maloljetnici, detaljnije informacije još se uvijek neće otkrivati, rekla je glasnogovornica PU primorsko-goranske za Index.

>> JESTE LI JE VIDJELI? Već pet dana traje potraga za 13-godišnjom Barbarom, otac tvrdi da je oteta

Pet dana trajala je potraga za maloljetnom Barbarom Vidović. Ona je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju nedaleko Crikvenice i otada joj se gubi svaki trag.

Barbarini roditelji bili su uvjereni da se djevojčica nalazi u Ogulinu s mladićem s kojim se dopisivala na Facebooku i s njegovom obitelji. Mladić s kojim se dopisivala, prema tvrdnji roditelja, ima oko 16 godina. Zabrinuti otac stupio je u kontakt s majkom tog dječaka, romske nacionalnosti.

"Potvrdila mi je da su djeca zajedno, ali kaže da ne zna gdje su", rekao je za Index uznemireni otac i dodaje kako majci dječaka jednostavno ne vjeruje u to da ne zna gdje su djeca.

"Tko zna gdje su, tamo po tim šumama, šupama, tko će znati", ogorčen je bio Anton Vidović koji se, revoltiran činjenicom da policija pet dana nije uspjela ući u trag njegovoj kćeri i nekoliko godina starijem momku, za pomoć obratio medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara