Pronađena Zagrepčanka koja je nestala na putu za Njemačku

Pronađena Zagrepčanka koja je nestala na putu za Njemačku
Foto: Nestali.hr

ZAGREPČANKA Željka Mendek koja je u subotu nestala na putu za Berlin, pronađena je jučer u kasnim večernjim satima na autobusnom kolodvoru u Beču, obavijestila je javnost na svom Facebook profilu njezina kćer Ivana. Svoj profil je nakon ove objave uklonila.

Podsjetimo, Ivana je na Facebooku u nedjelju objavila kako je prijavila policiji nestanak majke. Vijest o nestaloj ženi objavljena je i na stranici Nestali.hr.

"20.04. U 14:40h krenula je Flixbusom (linija N60) sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora prema Berlinu u koji nažalost nije stigla.

Na putu do Berlina bus je prolazio kroz Beč, Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na 4 stanice, Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor (ZOB) i Tegel Flughafen (aerodrom).

Nešto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom,a mene osobno pokušala je dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer zahtjev za poruku u Messengeru stigao mi je kasnije. Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču,te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila sa kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla naravno svojim putem.

Od tada gubi joj se svaki trag", objavila je njezina kći na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara