Proslavljali Badnjak sa zastavom sa četiri ćirilićna "S"

PRILIKOM proslave Badnjaka po julijanskom kalendaru, ispred općinske zgrade u Borovu pokraj Vukovara, vukovarska policija zatekla je tri mlađe punoljetne osobe, koje su razvile zastavu trobojku s dvoglavim orlom i četiri ćirilična "S", priopćila je vukovarsko-srijemska policija.

U prioćenju se dodaje kako je prethodno, istoga dana u poslijepodnevnim satima također u Borovu, uočena kolona od više desetaka, a kasnije i stotinjak vozila. Iz nekoliko vozila istaknuta je zastava s dvoglavnim orlom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U jednom automobilu uočena je osoba koja je na glavi imala šajkaču s četničkom "kokardom", a u jednom je osobnom automobilu uočena osoba s kapom bivše JNA na glavi, navodi se u priopćenju. Dodaje se kako policija poduzima mjere i radnje radi indentificiranja i procesuiranja počinitelja.

U priopćenju se također navodi kako su djelatnici vukovarske policije sinoć oko 21 sat u Trpinji nedaleko Vukovara zatekli ispred pravoslavne crkve Dušana D. (1983), Borislava V. (1980), Dragana V. (1981) i Bojana T. sa sabljama i bodežima, te jednom drvenom automatskom puškom ručne izrade.

Protiv četvorice počinitelja policija je podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Prekršajnom sudu u Vukovaru.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara