Prosvjed u 18h na Markovu trgu: "Karamarko, odlazi iz vlade, sabora i politike na sud pa u zatvor"

Prosvjed u 18h na Markovu trgu: "Karamarko, odlazi iz vlade, sabora i politike na sud pa u zatvor"

Foto: Facebook

RADNIČKA fronta danas u 18 sati organizira prosvjed na zagrebačkom Markovu trgu, a glavni cilj prosvjeda je poruka da cijela Vlada, zajedno s Karamarkom, mora otići. Iako je HDZ najavio da će Karamarko danas podnijeti ostavku, iz Radničke fronte kažu - prekasno i premalo.

"Tomislav Karamarko će navodno danas, u srijedu 15.6, najaviti povlačenje iz vlade. No to ništa ne mijenja - on i dalje vuče poteze iz sjene, a njegova nazadna vlada se i dalje svim sredstvima bori za opstanak. Ovakav potez nije ništa drugo nego očajnički potez da HDZ ipak uspije presložiti vladu. S Karamarkom ili bez njega, politika im ostaje ista - a to je ono što je važno.

Prekasno - premalo!", poručuju iz Radničke fronte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Čisto da se razumijemo, "Karamarko, odlazi!" ne znači "Karamarko, hajde budi dobar pa otiđi iz vlade" nego "Karamarko, odlazi iz vlade, sabora i politike na sud pa u zatvor" te, osim toga, "Karamarko, odlazi i ti politika koju ste zagovarali ti i tvoja vlada".

Recimo NE Karamarku, recimo NE Vladi, recimo ne štetnoj i nazadnoj politici Vlade", poručuju iz Radničke fronte. Prosvjed "Karamarko, odlazi!" organizira Radnička fronta, no otvoren je svima zainteresiranima koji se slažu s njegovom porukom. Svi sindikati, udruge, organizacije ili pojedinci koji žele pomoći u organiziranju ili misle da bi imali što reći na protestu - slobodno se javite radi dogovora, pozivaju organizatori.

Prosvjed počinje u 18 sati na Markovu trgu, a sve detalje možete pronaći OVDJE.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara