Provala u ured nasljednice "šamana" Luke Hodaka

Tekst: I.Ka.
Foto: Ogulin-info

SINOĆ je provaljeno u ured načelnice općine Saborsko Đurđice Špehar, a kako je naglasila sama načelnica, vjerojatno s ciljem zastrašivanja i uništavanja spornih dokumenata. U izjavi za lokalni portal Ogulin-info načelnica je naglasila da je provala izvršena isključivo u cilju njenog zastrašivanja i uništavanja dokumenata koji bi mogli poslužiti Državnom odvjetništvu u daljnjem postupku otkrivanja eventualnih nezakonitih radnji koje su se događale za vrijeme mandata bivšeg načelnika Luke Hodaka poznatijeg kao "šaman Luka".

Policija je odmah nakon prijave izvršila očevid, no još uvijek se čeka objava rezultata.

"Niste me zastrašili!"

"Ova provala je učinjena nakon što sam primopredajni zapisnik predala sa spornom dokumentacijom Državnom odvjetništvu u Ogulinu. Devastirana je samo moja kancelarija, što samo potvrđuje da se kod nas radilo o raznoraznim malverzacijama. Vrijeme će pokazati svoje, a provalnicima poručujem da me nisu uspjeli zastrašiti. Imam podršku svojih vijećnika, veže me i obećanje koje sam dala svojim biračima, a to je da ćemo dosadašnji rad bivše vlasti javno obznaniti", izjavila je načelnica Špehar za Ogulin-info.

Iz ureda načelnice nije ništa ukradeno, uništeno je prijenosno računalo, razni dokumenti poliveni su vodom i alkoholnim pićima s ciljem da ih se uništi. Ured načelnice je u potpunosti demoliran, izvještava Ogulin-info. 

Zanimljivo je kako je ova provala, po riječima načelnice, izvršena neposredno nakon što je ona Državnom odvjetništvu prijavila bivšeg načelnika Luku Hodaka, nakon što je on odbio potpisati primopredaju vlasti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara