Prvi put u Hrvatskoj: Konferencija za proizvođače mobilnih i desktop web aplikacija

Prvi put u Hrvatskoj: Konferencija za proizvođače mobilnih i desktop web aplikacija

Foto: Promo

PO PRVI put u Hrvatskoj, od 5. do 7. svibnja u hotelu Le Meridien Lav, održat će se konferencija visokih tehnologija Sourc{ SenchaDev Conference kroz  tri dana intenzivno fokusiranih predavanja, radionica i treninga koje pokrivaju od osnova JavaScripta i HTML5 do razvijanja naprednih aplikacija za ekrane osjetljive na dodir u partnerstvu sa Sencha kao platinastim pokroviteljom i nositeljem tehnologija te e-Hrvatskom, SAP-om, TYPO3 i ACMT-om kao pokroviteljima.

M.G. info d.o.o. u partnerstvu sa Sencha Inc., proizvođačem vodećih tehnologija za izradu poslovnih web aplikacija za mobilne i desktop platforme, organizira Sourc{ konferenciju u Splitu, 5. – 7. svibnja 2011, u hotelu Le Meridien Lav. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch. Osim navedenih, korisnici će se imati priliku upoznati sa razvojem u Google Web Toolkit-u, PhoneGap-u, Zend Framework-u, i TYPO3.

Kroz više od trideset 45-minutnih predavanja i dvosatnih radionica te dvosatnih paketa treninga, u 8 konferencijskih sala će prezentirati i podučavati kreatori tehnologija, međunarodno priznati profesionalci kao što su Ed Spencer, Brian Moeskau, James Pearce, Nigel White, Mats Bryntse, Jozef Sakalos, Jay Garcia, Sven Brunken i mnogi drugi. 

Konferencija se održava neposredno nakon službenog objavljivanja najnovije verzije Sencha Ext JS 4 framework-a, koji će se na ovom događaju službeno i predstaviti. Ext JS već sada koriste stotine međunarodnih tvrtki i institucija.

Također i institucije u Republici Hrvatskoj i regiji su među korisnicima najnaprednijih navedenih tehnologija, kao npr. Ministarstvo Uprave RH, Ministarstvo Gospodarstva, rada i poduzetništva RH, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH (uprava za ribarstvo) te Vlada Crne Gore i gotovo 600 Jedinica lokalne samouprave iz Republike Hrvatske, Republike Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Crne Gore, kojima su proizvode implementirale članice MICRO grupe, među kojima je i M.G. info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova neizbježna konferencija za sve koji razvijaju ili žele razvijati web aplikacije pruža izvanrednu priliku za upoznavanje i razmjenu iskustava s developerima i programerima iz cijeloga svijeta u sklopu Unplugged dana koji se odvija na krstarenju oko Splita s predavačima, upravo za Sv. Dujma, 7.svibnja 2011.

Period ranih registracija za konferenciju tijekom kojega posjetitelji mogu ostvariti značajan popust i do 200 eura  na cijenu kotizacija traje do 18. travnja 2011. Kotizacije počinju od 340 eura.

Više informacija o konferenciji potražite na http://www.sourcedevcon.eu i http://www.sencha.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara