PU Zagrebačka: Poginuo radnik preuređujući restoran "Staru tkalču"

SINOĆ poslije 20 sati u prostorijama restorana Stare Tkalče nesretnim je slučajem poginuo 44-godišnji muškarac koji je izvodio građevinske radove, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Damir Mađarec je prolazeći kroz prozor prema zatvorenom međuprostoru veličine 500 puta 70 centimetara, unutar zidova zgrade, pao s visine od 170 centimetara na cigle i građevinski materijal, te je udario glavom u zid. Kada se preko prozora pokušao vratiti u restoran, najvjerojatnije se onesvijestio i s prozora pao na drveni stol, gdje je umro, rečeno je u policiji.

U protekla 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave počinjeno je 49 kaznenih djela, među kojima dva razbojstva i jedan pokušaj razbojstva.

Najviše je bilo provalnih krađa - 31, među kojima 13 u osobne automobile.

U protekla 24 sata na zagrebačkom području dogodile su se i tri prometne nesreće u kojima su poginule tri osobe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je obavila očevid 54 prometne nesreće. U 14 nesreća bilo je ozlijeđenih osoba, a pet ih je teško ozlijeđeno.

Jutros u 7,10 sati na području Svetog Ivana Zeline u prometnoj je nesreći zbog neprilagođene brzine poginuo 20-godišnji mladić Damir Marenščak.

Vozeći opel vectru zagrebačkih registarskih oznaka Ulicom Tomaševcom mladić je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu, te na mjestu poginuo.

Sinoć u 23,20 sati na području Sesveta, na raskrižju Zagrebačke, Ninske i Bistričke ulice, poginuo je 25-godišnji Tomislav Grčević, koji je vozio hyundai pony zagrebačkih registarskih oznaka.

Mladić je blizu raskrižja prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera i počeo je pretjecati fiat stillo. Zbog naleta na taj automobil, hundai pony se zanio, prešao na pločnik i udario u metalni stup semafora. Od ozljeda mladić je na mjestu umro, a njegov suputnik (1988.) teško je ozlijeđen i zadržan je na liječenju u bolnici, rečeno je u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara