Pučki pravobranitelj počeo posjet Ličko-senjskoj županiji

PUČKI pravobranitelj Ante Klarić danas je počeo višednevni posjet Ličko-senjskoj županiji u sklopu projekta "Djelovanje institucije pučkog pravobranitelja" koji je izrađen u suradnji s misijom OESS-a, uz potporu Kraljevine Norveške, a kojemu je cilj u lokalnim zajednicama uspostaviti izravan kontakt građana s pučkim pravobraniteljem.

Nakon razgovora s ličko-senjskim županijskim čelnicima o problemima iz nadležnosti pučkoga pravobranitelja i nakon posjeta gospićkom Gradskom poglavarstvu, pučki pravobranitelj Klarić razgovarao je danas s građanima koji imaju teškoća u ostvarivanju svojih prava u tijelima državne i lokalne uprave.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klarić će sutra nastaviti posjet Gospiću gdje će obići Ured za obnovu i razvitak te Ured za prognanike i izbjeglice zatim će u srijedu i četvrtak posjetiti Korenicu, Donji Lapac i Udbinu, gdje će razgovarati s načelnicima općina i s građanima, a susrest će se i s predstavnicima Područnog ureda misije OESS-a u Korenici.

Na kraju su u Gospiću predviđeni razgovori s predstavnicima udruga roditelja i udovica poginulih branitelja i HVIDR-e te obilazak gospićkog zatvora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara