Pucnjava u Vrsima kod Nina, otac ubio kćer pa sebe

Pucnjava u Vrsima kod Nina, otac ubio kćer pa sebe
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DANAS oko 17 sati policija je dobila dojavu o pucnjavi u kući u Vrsima.

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja pronađena su tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja te samo oružje", priopćila je policija.

Iz policije dodaju kako se prema zasad dostupnim informacijama sumnja na ubojstvo i samoubojstvo članova iste obitelji te kako zasad nema saznanja o sudjelovanju treće osobe.

"Na mjestu događaja su policajci i nadležni državni odvjetnik koji provode očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja", priopćili su iz policije.

Otac ubio kćer pa sebe

Policija je naknadno potvrdila da se radi o ocu i kćeri. 

Kako neslužbeno doznaje zadarski.hr, riječ je o muškarcu u 50-im godinama i 27-godišnjoj ženi

Prema za sada dostupnim informacija, otac je prvo ubio kćer, a potom sebe. Što je dovelo do ove strašne tragedije, nitko danas u Vrsima nije mogao reći jer su svi koji su poznavali ovu obitelj u stanju šoka. Majka i starija kći, koje su u vrijeme pucnjave navodno bile u kući, odmah su odvezene u zadarsku bolnicu u teškom šoku.

Prema pričama susjeda, otac i kći i ranije su se znali svađati.

Otac je bio pomorac, a kći je preko ljeta radila sezonske poslove. U malom mjestu gdje su živjeli nitko ne zna da je obitelj imala problema koji bi mogli dovesti do ovako strašne tragedije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara