Pucnjava u Zagrebu: Ranio 38-godišnjaka, pokušavši ga ubiti

NEPOZNATI muškarac jučer je oko 18,30 sati u zagrebačkom naselju Trnju hitcem iz pištolja teško ranio 38-godišnjeg I.L., pokušavši ga ubiti, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.

Policija traga za napadačem i utvrđuje uzroke napada u kojemu je I.L. zadobio ustrijelnu ranu u zatiljak te je operiran u KB-u "Merkur" i izvan je životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Teško ozlijeđeni I.L. policiji je ispričao da se nalazio na ulici pored parkiranog automobila te da je u jednom trenutku začuo prasak, osjetio bol u zatiljku i primijetio da krvari. Zatim je trčeći pobjegao u obližnji frizerski salon gdje su zaposlenice pozvale hitnu pomoć.

Zagrebačka policija izvijestila je i da je nepoznati počinitelj jučer oko 7 sati iz pištolja propucao zaslon u jednom od ureda tvrtke "Animus" na Peščenici, te doveo u opasnost život 21-godišnjeg radnika A.O. koji se nalazio pokraj zaslona.

Oštećeni je policiji ispričao da je nepoznati muškarac došao u njegov ured i nakon kraćeg razgovora, u tijeku kojega, kako je rekao, nije shvatio što on od njega želi, izvadio pištolj, ispalio hitac i otišao.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara