Pukanić: Ne mogu prihvatiti objede Ivice Kostelića na račun "Nacionala"

PREDSJEDNIK Uprave tjednika "Nacional" Ivo Pukanić izjavio je večeras za Dnevnik HTVa da ´nikako ne može prihvatiti objede na račun Nacionala koje je Ivica Kostelić iznio u sinoćnjoj isprici domaćoj i svjetskoj javnosti´.

Rekavši da pozdravlja tu Kostelićevu ispriku, Pukanić je ustvrdio da se ´Nacional´ i u slučaju Ivice Kostelića ponio ´krajnje ozbiljno i na profesionalnome i na političkome planu´.

Ljudi se, smatra Pukanić, moraju zapitati - tko je dao izjavu u vezi nacizma, rekavši kako ta izjava nije ´Nacionalova´, već su to učinili Ivica i njegov otac Ante Kostelić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pukanić je izrazio nadu da je to i ´zadnji put da su Kostelići učinili nešto takovo´. Dodao je kako Ivica Kostelić ´mora shvatiti da je idol, ne samo mladih u Hrvatskoj, nego i šire, te da svaki njegov javni istup i izjava imaju velike posljedice na ponašanje i razmišljanje mladih´.

Kako je kazao Pukanić, ´slobodan je reći da se Ivica Kostelić ne bi smio ni šaliti na račun nacizma, jer Hrvatska i mladi u Hrvatskoj ne mogu tako ići naprijed, a Hrvatska može zaboraviti Europu´.

Zato, zaključio je predsjednik Uprave ´Nacionala´ Ivo Pukanić, ´htio bih hrvatskoj javnosti reći da ´Nacional´ nije ništa izmislio, već je samo napisao vrlo korektan članak na osnovu činjenica - članaka, televizijskih snimka te CD-a s cjelokupnim razgovorom u kojemu Ivica Kostelić govori i navodi svoje reminiscencije na račun nacizma i fašizma´.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara