Pula: Antifašistički borci podupiru koaliciju SDP-IDS

PREDSJENIŠTVO Saveza antifašističkih boraca (SAB) grada Pule podupire koaliciju SDPa i IDSa i napore čelnika tih stranaka koji su "očito shvatili da te dvije socijaldemokratske stranke trebaju zajedno nastupiti na izborima u osmoj izbornoj jedinici", istaknuo je predsjednik pulskog SABa Miho Valić na današnjoj sjednici Predsjedništva u Puli.

Ustvrdivši "kako se u dvoje manje griješi", Valić je kazao da su borci suradnju SDP-a i IDS-a priželjkivali još prije pet godina s obzirom na to da je "za deset godina HDZ-ove vlasti IDS s borcima najviše pridonio suprotstavljanju lošijoj politici tadašnje stranke na vlasti".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo iz tog razloga, predsjednik Saveza antifašističkih boraca grada Pule Miho Valić pozvao je borce na suradnju na terenu sa svrhom, kako je rekao, "onemogućavanja dolaska desnice na vlast koja je borcima oduzela stečena prava".

Članovi Predsjedništva analizirali su danas i proslavu 60. obljetnice rujanskih događaja i odluke o sjedinjenju Istre s maticom Hrvatskom ustvrdivši kako su svečanosti u pulskoj Areni, na kojoj se okupilo više od sedam tisuća sudionika, te u pazinskome Spomen-domu protekle u najboljem redu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara