pula - policija traga za muškarcem zbog lažne dojave o bombi

Istarska policija izvijestila je danas novinare da traga za osobom koja je sinoć za vrijeme koncerta Livia Morosina i Rade Šerbedžije u pulskome Istarskom narodnom kazalištu lažno dojavila da je u kazalištu postavljena bomba. L

Sinoć oko 20,30 sati nepoznati muškarac javio je novinarki Glasa Istre da je u Kazalište postavljena bomba, uz upozorenje da njegovu dojavu treba ozbiljno shvatiti i da je bomba postavljena isključivo zbog Šerbedžije, objavio je danas Glas Istre, čiji su novinari odmah o tome obavijestili policiju.

Događaj je potvrdila danas glasnogovornica istarske Policijske uprave Štefanija Prosenjak Žumber, koja je rekla da je policija zajedno sa zaštitarima odmah nakon dojave pregledala sve prostorije kazališta te utvrdila kako je ipak riječ o lažnoj dojavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona je danas izvijestila novinare da je policija tijekom istrage utvrdila da je poziv stigao s javne telefonske govornice u Zagrebačkoj ulici u Puli, nasuprot zgradi pulske Opće bolnice, te da policija i dalje traga za počiniteljem.

Oko 700 posjetitelja i sudionici koncerta nisu ništa znali o dojavi ni o aktivnostima policije, koja je pregledala kazalište za vrijeme koncerta.

(Hina) dsp jn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara