Pusić: Žena drži barem tri ugla kuće, a vrijeme je za veliko pospremanje

Tekst: I.Kri.
Foto: Miroslav Kiš (Cropix)

PREDSJEDNIČKA kandidatkinja HNS-a Vesna Pusić danas je u Sisku rekla kako se treba prihvatiti "pospremanja kuće", a da je poznato kako žena drži barem tri ugla kuće.

Apelirala je na izbacivanje kulture korupcije u hrvatskom društvu. "Vjerojatno nećemo nikad doći u situaciju da nemamo slučajeva korupcije. Naš problem nisu povremeni slučajevi koje svaka zemlja ima, već kultura korupcije koja govori da se ništa ne može postići bez veze, poznanstva ili potplaćivanja", kazala je Kosor te dodala da se mnoge odluke donose u korist onoga koji ih donosi, a ne države.

Smatra kako bi Hrvatska trebala predvoditi regiju u stabilizaciji, a dodala je i da treba izbaciti politiku iz gospodarstva. "Sačuvaj nas Bože političara koji vode gospodarstvo. Malobrojni i jednostavni porezi i za sve jednaki i malobrojni zakoni te brzi i efikasni sudovi", rekla je Pusić te dodala kako sve izvan toga treba prepustiti poduzetnicima i dati prostora slobodnoj kreativnosti koja je sastavni dio svakog uspješnog gospodarstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara