Radenska voda trudnicama u Petrovoj bolnici

RASHLADNA vitrina s Radenskom vodom bit će na raspolaganju trudnicama od ponedjeljka, 7. srpnja, u ambulanti Klinike za ženske bolesti i porode Petrova u Zagrebu.

Riječ je o početku projekta pokroviteljstva prvog poroda u vodi i akcije kojom Radenska sufinancira kadu i aparate za praćenje poroda u vodi, edukativne materijale i Radensku vodu trudnicama i rodiljama. Tijekom akcije u rodilištu Petrove svakoj rodilji će se uz glavni obrok dijeliti i Radenska voda. Ukupna donacija vrijedna je 65.000 eura. Rođenje prve bebe u vodi u Petrovoj očekuje se oko 15. srpnja, a tri do četiri dana nakon poroda održat će se i konferencija za novinare.

Na konferenciji za novinare bit će prisutni mama i prva beba rođena u vodi, Zlatko Hohnjec, generalni direktor Radenske d.d, profesor Ivan Kuvačić, predstojnik Klinike Petrova, osoblje bolnice i predstavnik Ministarstva zdravstva RH. Radenska je tvrtka koja brine o svojim potrošačima, neprestano ulaže u tržište i edukaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim projektom educiramo trudnice o važnosti vode za organizam. Također, u suradnji s Petrovom pomažemo uvođenju nove tehnike poroda, koju su žene u mnogim zemljama jako dobro prihvatile, ističe Z. Hohnjec.

Donacija Radenska vode pomoći će trudnicama u dnevnoj ambulanti da lakše podnesu ove sparne ljetne dane. Pijenje kvalitetne vode jako je važno za ljudski organizam, a naročito za trudnice, naglasio je I. Kuvačić.

Radenska d.d. jedna je od najvećih punionica mineralne vode i bezalkoholnih pića u Europi i najveći je slovenski izvoznik mineralne vode. Radenske vode najviše se izvozi u Italiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Slovačku, Austriju, Njemačku, Češku i Mađarsku, a tradicionalno je prisutna i na tržištu Hrvatske, gdje prodaja godišnje ostvaruje rast veći od 10 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara