Radnici HEP -a popravili kvarove u većini mjesta pogođenih nevremenom

Radnici HEP -a popravili kvarove u većini mjesta pogođenih nevremenom

Foto: 123rf

RADNICI HEP -a uspjeli su popraviti kvarove u većini mjesta koja su ostala bez električne energije u nevremenu koje je 5. i 6. siječnja pogodilo Karlovačku, Sisačko-moslavačku i Zagrebačku županiju, priopćeno je iz HEP-a.

Na području Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije 7. siječnja ujutro bez električne energije ostalo je oko 14.000 potrošača, a zahvaljujući djelatnicima HEP-a, taj se broj 8. siječnja do 15 sati smanjio na nešto manje od 280 potrošača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog velike količine mokrog snijega i naslaga leda, stabla su se srušila na dalekovode i zamrznuli su se vodovi, što je uzrokovalo oštećenje stupova i pucanje vodova.

Zbog visokog snijega, koji je na Kordunu i Banovini napadao pola metra, bilo je teško pronaći kvarove.  Napajanje električnom energijom bilo je prekinuto u okolici Karlovca, Siska i Velike Gorice te Jastrebarskog, Ozlja, Duge Rese, Generalskog Stola, Slunja, Hrvatske Kostajnice, Gline i Petrinje.

Radnici HEP-a i dalje čine sve kako bi što prije popravili sve kvarove i kako bi se uspostavila opskrba svih potrošača električne energije, ističe HEP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara