Radoš u Splitu predstavio kandidate Libre na koalicijskoj listi SDP-a, Libre i LS-a

PREDSJEDNIK Libre Jozo Radoš danas je u Splitu predstavio kandidate Libre na zajedničkoj listi s SDP-om i LS-om u 10. izbornoj jedinici, Andru Vlahušića koji je na 5. mjestu i Miroslava Buličića koji je na 12. mjestu.

Radoš je na konferenciji za novinstvo rekao kako je to prirodna koalicija koja je formirana još prije četiri godine.

"Bez naše podrške prije četiri godine, kada smo bili u HSLS-u, a onda osnovali Libru, Hrvatska bi kasnila na svim područjima a mi danas u Libri samo nastavljamo kontinuitet politike, koja je okrenula sve aktivnosti u zemlji koje su išle u krivom smjeru", ustvrdio je predsjednik Libre

Ocijenio je da je aktualna vlast "u protekle četiri godine učinila veliki demokratski i gospodarski proboj u svim sferama života, i približila Hrvatsku svijetu".

Radoš je također kazao da Hrvatska ima 30-tak potpisanih međunarodnih ugovora sa svijetom, te da je "službeni kandidat za NATO i na dobrom putu da 2007. postane članicom Europske unije".

Na novinarski upit što očekuje za Libru od skorašnji parlamentarnih izbora, kazao je kako "vjeruje da će Libra ući u Hrvatski sabor" te da su ovi izbori sada priprema da stranka stvori dobre temelje i za izbore nakon njih, za četiri godine.

Predstavljajući se Librin kandidat Andro Vlahušić rekao je kako je aktualna vlast "posebno ulagala u zdravstvo u ovoj 10. izbornoj jedinici", i da je "samo u splitsku bolnicu u protekle četiri godine Ministarstvo zdravstva uložilo 250 milijuna kuna".

Kandidat Miro Buličić, sadašnji gradonačelnik Splita, izjavio je da je "grad Split u odnosima sa državom danas bez ikakvih dubioza" te pozvao birače u 10. izbornoj jedinici da "glasuju prema imenima ljudi a ne samo za stranke".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara