Rally 0,0% - prvo hrvatsko pivo u potpunosti bez alkohola

Rally 0,0% - prvo hrvatsko pivo u potpunosti bez alkohola

NOVI Rally 0,0%, prvo hrvatsko pivo bez ijednog promila alkohola, od danas je moguće pronaći na prodajnim mjestima u cijeloj Hrvatskoj. Radi se o novom proizvodu koji je vrhunski tim stručnjaka Karlovačke pivovare razvijao u posljednjih nekoliko mjeseci.

Na proizvodnju piva bez imalo alkohola pivovara se odlučila radi kontinuiranog prilagođavanja željama i potrebama potrošača i tržišta, ali i novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Predsjednik Uprave, Erik Jan Schoevers izjavio je: "Prvi smo na hrvatskom tržištu proizveli bezalkoholno pivo s max. 0,5% alkohola pod nazivom Rally, još 1994. godine. Od tada Rally je iznimno dobro prihvaćen na tržištu. Sada smo korištenjem vrhunske tehnologije uspjeli proizvesti pivo identične kvalitete, arome i okusa, ali bez imalo alkohola. Zbog toga smo ga nazvali Rally nula, nula. Ovim potezom odlučili smo svim ljubiteljima piva ponuditi vrhunsko pivo bez imalo alkohola kako bi u njemu mogli uživati u svim situacijama – ne samo za volanom, već primjerice i tijekom radnog vremena. Lansiranje novog Rally 0,0% nadilazi okvire odgovornog konzumiranja alkohola za što se aktivno zalažemo. Osim vozačima, želja nam je bila i onima koji iz bilo kojeg razloga ne smiju konzumirati alkohol, npr. trudnicama, sportašima itd. ponuditi vrhunsko pivo u kojem mogu uživati bez brige i ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rally 0,0% na tržištu će biti dostupno u povratnim bocama od 0,5l po istoj cijeni kao Karlovačko Rally, te će zamijeniti dosadašnje Karlovačko Rally bezalkoholno pivo koje je sadržavalo 0,5% alkohola. Upotrebom najsuvremenije tehnologije vrhunski okus i miris ovog piva ostaje nepromijenjen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara