Ramljak: Kukavički je skrivati se iza anonimne prijave

Ramljak: Kukavički je skrivati se iza anonimne prijave

Foto: FAH

VLADIN upravitelj Agrokora, Ante Ramljak, komentirao je podizanje anonimne kaznene prijave protiv njega, priopćivši da se sumnje ili optužbe koje su utemeljene ne bi imale potrebe kukavički skrivati iza anonimne prijave.

>> Protiv Dalićke, Ramljaka i drugih podnesena kaznena prijava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>ANALIZA Kaznena prijava protiv Dalić i Ramljaka mora se istražiti, bez obzira što je Todorićeva

"Trenutačno s izvanrednim povjerenikom rade tri velike međunarodne savjetničke kuće, AlixPartners, Kirkland&Ellis i Houlihan Lokey, zajedno s domaćim savjetnicima i iz ovog tima od preko sto ljudi izdvojeno je nekoliko imena na koje se prijavom punom neistina i objavama na blogu pokušava skrenuti pažnja javnosti.

Anonimna prijava protiv izvanrednog povjerenika i drugih osoba dimna je zavjesa kojom se pokušava odvući pozornost i relativizirati utvrđivanje realnog stanja Agrokora i financijskih izvještaja kompanije za 2016. godinu, koji će biti objavljeni u petak. Institucije države će po pitanju ove prijave, vjerujem, odraditi svoj posao kao i kod drugih prijava i očekujem da će u konačnici pobijediti istina”, odgovorio je Indexu Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Agrokora

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara