Rasprodaja zagrebačke špice: "Bulldog" Kerumu, "Škola" Profil Megastoreu

CIJELA svita poznatih pomamila se za otvaranjem kafića na zagrebačkoj špici pa zašto ne bi i Željko Kerum, koji će, kako se priča, svoj Maybach odsad parkirati ispred zagrebačkog "Bulldoga". Osim "Bulldoga", prodan je i lounge bar "Škola", vlasnika Borisa Gregorića, oca zvijezde "Naše male klinike", Bojane.

Kerum je nerijetko viđen u ispijanju kavica u zagrebačkom "Bulldogu" pa se tako valjda rodilo i poznanstvo s Albertom Papom, dosadašnjim vlasnikom caffe bara. Navodno je Papo Kerumu dugovao novce pa su sve odlučili kompenzirati prodajom kafića. No, zasad službenih potvrda još uvijek nema.

Albert Papo poznati je zagrebački ugostitelj i jedan od osnivača Saloona. Mediji su o njemu pisali kao o meti poreznika, državnih odvjetnika i policije. Smatralo se, naime, da je nekolicina lokala u središtu Zagreba pod njegovom kontrolom.

Porezni inspektori upozoreni su, prema pisanju Nacionala prije nekoliko godina, da se roba u lokalima nadopunjava iz crnih skladišta, a da se dio plaća radnicima isplaćuje na ruke utajenim novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akciju je inicirao Odjel za porez na kažnjiva djela pri Poreznoj upravi zbog ozbiljne sumnje na svakodnevnu utaju poreza pod kontrolom Alberta Pape u svim tim lokalima, a kojega su, kako se sumnjalo, provodili pomoću sofisticiranog kompjuterskog programa kojim se lažira poslovanje.

No, nije "Bulldog" jedini za kojega se priča da će dobiti novog vlasnika. Tu je i lounge bar "Škola", također u Bogovićevoj ulici. Jedan od vlasnika bara dosad je bio i otac glumice Bojane Gregorić, Boris. Lounge bar kupio je Profil Megastore, koji na taj prostor namjerava proširiti svoju knjižaru. U lounge baru "Škola" o tome još uvijek ne žele govoriti pa kažu kako u tome "i ima i nema istine".

K.C.
Foto: Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara