RBA Internet bankarstvom ostvarila promet od 103,9 milijardi kuna

DIREKT Online internet bankarstvom Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb u 2005. godini ostvarila je ukupni promet od 103,9 milijardi kuna. Radi se o rekordnom ostvarenom prometu, koji je u odnosu na onaj zabilježen u 2004. veći za čak 57 posto.

Online internet bankarstvom ostvareno je gotovo šest milijuna transakcija (5,936 milijuna transakcija), što je porast od 34 posto u odnosu na 2004. godinu. Rekordan mjesec prema prometu RBA direkt Online Internet bankarstva u 2005. godini bio je prosinac, kada je ostvareno više od 11,6 milijuna kuna prometa te izvršeno više od 625 tisuća transakcija, navodi se u priopćenju banke. 

Većina transakcija odnosi se na kunske platni promet pa je tako više od 85 posto ukupnog prometa u kunama, a gledano brojem transakcija taj je postotak i veći: 97 posto.

Usluga RBA direkt Online Internet bankarstva  korisniku omogućuje raspolaganje sredstvima na svom računu u vrijeme kada mu to najbolje odgovara, s bilo kojeg mjesta na svijetu, a potrebno je samo osobno računalo s pristupom Internetu. Usluga omogućuje plaćanja svih vrsta računa na području Hrvatske i zadavanje naloga u inozemstvo, pregled stanja i prometa po RBA računu, depozitu, kreditu i kreditnoj kartici, zatim naručivanje čekovnih blanketa, kupoprodaju deviza, oročavanje sredstava i ostalo.

RBA direkt Online Internet bankarstvo omogućuje zadavanje platnih naloga unaprijed s mogućnošću opoziva prije datuma izvršenja i predefiniranje platnih naloga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara