RBA otvorila poslovnicu u Metkoviću

RAIFFEISEN BANK otvorila je novu poslovnicu u Metkoviću, na Trgu kralja Tomislava 3. To je 23. grad u Hrvatskoj u kojem je RBA prisutna te 44. poslovnica Banke.

U RBA poslovnici Metković, tijekom radnog vremena poslovnice - od 8 do 15 sati svaki radni dan, te srijedom od 8 do 17 sati, građanima će biti dostupne brojne bankarske usluge, uključujući štedne i ulagačke proizvode, tekuće račune, kredite, osobno bankarstvo.

Osim toga, klijenti će u poslovnici moći saznati više ili ugovoriti neki od proizvoda članica Raiffeisen grupe, kao što su investicijski fondovi, proizvodi stambene štedionice, obvezni i dobrovoljni mirovinski fondovi i mirovinsko osiguravajuće društvo, leasing ili usluge consultinga, a čime će usluge Raiffeisen financijskog supermarketa od sada biti dostupne i u Metkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pravne osobe i obrtnike bit će dostupne sve usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, a građanima je na toj lokaciji dostupan i bankomat.

Na svečanosti otvaranja RBA je uručila dvije donacije. Iznos od 10.000 kuna doniran je Domu za starije i nemoćne osobe i tijelesno ili mentalno oštećene osobe Metković, a bit će upotrijebljen kao pomoć pri nabavci audio - vizualnih pomagala za djecu - štićenike doma. Osnovnoj školi Stjepan Radić doniran je komplet CD učilica od 1. do 8. razreda, za unapređenje obrazovanja svih učenika škole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara