Božo Petrov skija na Kupresu

Božo Petrov skija na Kupresu

Foto: www.hrsvijet.net

ČELNIK MOST-a Božo Petrov mjesec i pol držao je političku dramu na vrhuncu, održavao maratonske pregovore s HDZ-om i SDP-om, pritom ne odstupajući od tripartitne vlade, od koje je ipak naposlijetku odustao i otišao s HDZ-om.

U cijeloj toj političkoj sapunici Božo Petrov bio je izložen raznim pritiscima. Iako Hrvatska još nema vladu, Petrov je izgleda odlučio odmoriti i razbistriti glavu na skijanju na Kupresu.

Na Kupresu je viđen u društvu pripadnika Udruge veterana vojne policije Republike Hrvatske, piše portal hrsvijet.net. Petrov je tako snimljen zajedno s Josipom Adžićem i Žarkom Krunešom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, javnost je jučer zgrozio novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner, koji je pod pratnjom i rotirkama zaobišao kolonu na Bregani kako bi što prije stigao na skijalište.

> Povratak bahatog HDZ-a kakvog poznajemo: Štićena osoba na Bregani bio je Reiner

Glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja jučer je takvo ponašanje osudio.

> Panenić i Grmoja iz MOST-a: Reinerovo ponašanje je potpuno neprimjereno

Grmoja jučer osudio Reinerov odlazak na skijanje

"Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je čekanje u koloni sigurnosni rizik. No, mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno."

Danas smo ponovno nazvali Grmoju. On nije bio upoznat s činjenicom da se Božo Petrov nalazi na skijanju.

"Ne znam da je Petrov na skijanju, znam da je bio s obitelji, ne znam da skija čovjek. Što se tiče jučerašnjeg komentara, mislio sam na to da nije primjereno odlazak na skijanje u smislu pratnje, rotirki i sličnog. Reiner se mogao ići odmoriti dan ili dva negdje u Hrvatsku ili BiH. Ono što sam zamjerio su rotirke i sve to, čovjek nije na poziciji niti tri dana. Petrov još nije izabran ni za kakvu funkciju, zasad je tek saborski zastupnik", rekao je Grmoja za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara