Reljić: Ostojić laže, nikad u životu nisam vidio Petrova i Grmoju i nemam ambicija u MUP-u

Reljić: Ostojić laže, nikad u životu nisam vidio Petrova i Grmoju i nemam ambicija u MUP-u

Foto: Pixsell/ Duško Jaramaz

NEKADAŠNJI čelnik SZUP-a Smiljan Reljić komentirao je za N1 optužbe Ranka Ostojića koji ga je prozvao da preko tvrtke General Security pokušava ponovno preuzeti ulogu u MUP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Siguran sam da oni koji su pripadali paralelnim obavještajnim strukturama su se vratili na političku scenu upravo zahvaljujući ovoj priči, odjedanput brigu Mosta za nacionalnu sigurnost i da sve skupa preuzmu", rekao je jučer Ostojić spominjući tvrtku General Security u kojoj je jedan od čelnih ljudi Smiljan Reljić.

"To je još jedna u nizu gluposti i laži izmišljotina gospodina Ostojića. Nažalost, to radi čovjek koji se nalazi na tako jednoj bitnoj funkciji i zapravo na neki način zlorabi svoju funkciju. Ja nikad u životu nisam sreo gospodina Petrova i Grmoju. S druge strane, ja nemam nikakvih ambicija vraćati se u MUP jer sam tu priču zatvorio prije 20 godina. Sve to što gospodin Ostojić insinuira ja sam prošao i s njegovim prethodnikom iz reda SPD-a, gospodinom Lučinom. Tako da to njima nije nova špranca, oni uvijek idu po istom. Ako se nekoga hoće diskreditirati i ako se hoće pokazati da su oni najbolje rješenje i najpravednije, onda se uvijek dira u tajne službe i sustav sigurnosti i zapravo se uvijek vrtimo kao mačka za vlastitim repom", rekao je Reljić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara