Riblja čorba tražila dozvolu za koncert u pulskoj Areni!

Tekst: P.V.
Foto: Arhiva

JE LI moguće da je Bora Đorđević napokon promijenio mišljenje? Frontmen megapopularnog ex-yu benda Riblja čorba, koji se deklarira kao četnik, nebrojeno je puta izjavljivao da svirka u Hrvatskoj ne dolazi u obzir, ali Riblja čorba ipak je bila na listi izvođača koji su tražili termin u pulskoj Areni!

I koji su odbijeni. Čorba je tako ušla u društvo Marka Perkovića Thompsona, koji je i ove godine dobio odbijenicu za toliko priželjkivano zabijanje mača u pozornicu "u srcu komunističke Istre". Koncert u Areni neće održati ni Halid Bešlić, a odbijenicu je dobio i međunarodno poznati pseudoznanstvenik David Icke, koji je u Areni želio održati predavanje pod egidom "Novi svjetski poredak".

Koncert Riblje čorbe u Puli je željela organizirati agencija M. Factory iz Beograda, koja im je organizirala i koncert u Areni Beograd. Ista agencija u susjednoj je Srbiji organizirala i koncerte Kemala Montena, Arsena Dedića i Gabi Novak.

Termin u Areni očekivano je dobio Gibonni, koji će 21. kolovoza promovirati svoj novi album "Toleranca". Među stranim imenima koja će nastupati u Areni posebno se ističu Joss Stone i Solomon Burke.

Iako je, prema službenim izvorima, dobio dozvolu za nastup, u Areni ovog ljeta neće nastupati Tony Cetinski. "Istina je da smo mi početkom godine zatražili termin, ali je Grad Pula odugovlačio s odlukom o dodjeli. Inače, u pulskoj Areni imaju projekt dva dana prije termina koji smo mi tražili, tehnički je neizvedivo da njihova tehnika izađe iz Arene i da se mi, sa velikom produkcijom koju imamo, postavimo", objasnila je Tonyjeva PR menadžerica Snježana Jerković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara